Siirry sisältöön

Kuukausikirje 31.10.2011

Kirjoitan kuukausittain kirjeen ajankohtaisista asioista.

Saat kuukausikirjeen täyttämällä lomakkeen tai ottamalla minuun yhteyttä. Ohessa näet viimeisimmän kuukausikirjeeni aiheet.

Sari Sarkomaalta eduskuntaterveiset 31.10.2011 

Arvoisa vastaanottaja,

Tämän kuukauden tärkein asia kokoomuksen osalta oli Finlandia-talolla 22.10 pidetty ylimääräinen puoluekokous, jossa asetimme Sauli Niinistön presidenttiehdokkaaksemme. On sanottava, että Saulin linjapuhe on ehdottomasti lukemisen arvoinen ja tulevaisuuden toivoa valava. Koko puheen voi käydä lukemassa Niinistön nettisivuilta, osoitteesta http://niinisto.fi/kirjoitukset/2011/10/23/puheeni-22-10-2011-finlandia-talolla/

On ilo olla kampanjassa mukana. Monet ovat kyselleet, miten Saulin tukijaksi pääsee. Tukijalistalle liittymällä saa tietoa myös kampanjasta: http://niinisto.fi/tukijat/. Listalla on jo yli 20 000 tukijaa.

Jos olet facebookissa, voit käydä tykkäämässä Saulia http://www.facebook.com/niinisto

Mikäli haluat "rullaluistin-rintanapin" omaan kuvaasi: Kirjaudu facebookiin, mene osoitteeseen http://www.picbadges.com/2012-29/1888201/# ja lisää rintanappi profiilikuvaasi.

Suomi ja suomalaiset tarvitsevat ja ansaitsevat erinomaisen presidentin. Kampanjatyö on tehtävä perusteellisesti ja yhteistyössä. Tervetuloa mukaan!

Tässä kirjeessäni käsittelen seuraavia asioita:

1. Terveisiä tilaisuuksista
- Ruusuja ja risuja terveydenhuollosta
- Suositaan suomalaista ruokaa!
           - Kulutusvalinnoilla edistetään myös eläinten hyvinvointia  

2. Lukion oltava lukio ja ammatillinen tutkinto kallisarvoinen omana tutkintonaan 

3. Tervetuloa tapaamaan: Maanantaina 14.11. klo 17 - 18.30 avoimeen keskustelutilaisuuteen:  Suomi tarvitsee lastensairaalan. Tilaisuus järjestetään eduskunnan Kansalaisinfossa, Arkadiankatu 3, sisäänkäynti pikkuparlamenttiin Mannerheimintien puoleiselta aukiolta.